Orbiter-Forum  

Go Back   Orbiter-Forum > Projects > ORBITER: 2010-P1 and newer > Bug
Register Blogs Orbinauts List Social Groups FAQ Projects Mark Forums Read

No RCS exhausts rendered when controlled by autopilots Issue Tools
issueid=1303 11-12-2016 08:47 PM
shoemaker without legs
No RCS exhausts rendered when controlled by autopilots
r64 does not render thruster exhausts when the vessel is controlled by stock autopilots.

With r64, put a DG into a spin, hit killrot and watch the show... or rather, try to watch it, because there's no exhausts to be seen. Same goes for other attitude autopilots. Tested in the shadow, just to make sure that my eyes were not crapping out on me or the autopilot was only applying minimal thrust. But I am very convinced by now that there is absolutely nothing to see.

Problem did not exist in Orbiter 2016 release.
Issue Details
Project ORBITER: 2010-P1 and newer
Status Fixed
Priority 4
Affected Version Revision denoted in description
Fixed Version (none)
Users able to reproduce bug 0
Users unable to reproduce bug 0
Assigned Users (none)
Tags (none)

11-25-2016 12:11 AM
Orbiter Founder
 
Fixed in r.65.

PS: Instead of "latest revision", it is better to state the actual revision where the problem was noticed, otherwise it gets confusing quickly.
Reply
12-04-2016 10:16 AM
shoemaker without legs
 
Confirmed fixed. Will use clearer nomenclature in the future
Reply
Reply

Issue Tools
Subscribe to this issue

All times are GMT. The time now is 09:33 PM.

Quick Links Need Help?


About Us | Rules & Guidelines | TOS Policy | Privacy Policy

Orbiter-Forum is hosted at Orbithangar.com
Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2007 - 2012, Orbiter-Forum.com. All rights reserved.