Orbiter-Forum  

Go Back   Orbiter-Forum > Projects > Site Support > Bug
Register Blogs Orbinauts List Social Groups FAQ Projects Mark Forums Read

Maybe bug with forum? Issue Tools
issueid=1265 08-30-2016 06:34 PM
Orbinaut
Maybe bug with forum?
Since 2016 update

Since today's update, unable to login to forum with IE11 -says welcome birdmanmike but treats as visitor - no unread posts etc. Firefox OK. Safari on OSX also OK

i.e. login just isn't working (with IE11) - only since today . . .
Issue Details
Project Site Support
Status Awaiting Feedback
Priority 5 - Medium
Affected Version Unknown
Fixed Version (none)
Users able to reproduce bug 0
Users unable to reproduce bug 0
Assigned Users (none)
Tags (none)

08-30-2016 09:32 PM
Puts the Fun in Dysfunctional
 
I would be cautious to suggest that, with no changes server-side, and a recent browser update on your side, that this is an issue with the forum itself. Please, try to clear any cookies and cache you have for Orbiter Forum, and if the issue persists, try to log in using a different browser.
Reply
08-31-2016 08:41 AM
Orbinaut
 
Thanks - yes only that is since the forum home-page had changed - 2016 at top etc. As said it's fine on safari, firefox, on OSX also firfox on W7. No IE11 update (don't do updates ;-) ) Probably just M$ I'll try some fiddles
Reply
08-31-2016 10:58 AM
Puts the Fun in Dysfunctional
 
I see - I think you misunderstand. Orbiter-Forum and the main page for Orbiter are not part of the same system, though Martin uses the forum quite extensively for Orbiter now. So, although the Orbiter site has changed, nothing has had to change on the forums for the 2016 release (save a thread being made).

IE 11 is generally OK to use, though it's not my personal choice of browser I'm not aware of any specific issues with that browser and the forum.
Reply
08-31-2016 11:35 AM
orb orb is online now
O-F Administrator
Ninja
 
Quote:
Originally Posted by Xyon
 nothing has had to change on the forums for the 2016 release (save a thread being made).
Well, I think I'll need to update at least the "Download Orbiter" page and the Orbiter project's title and details tonight or tomorrow, but yes, nothing has changed yet on the forums since the Orbiter 2016 release.
Reply
08-31-2016 01:24 PM
Puts the Fun in Dysfunctional
 
Quote:
Originally Posted by orb
 Well, I think I'll need to update at least the "Download Orbiter" page and the Orbiter project's title and details tonight or tomorrow, but yes, nothing has changed yet on the forums since the Orbiter 2016 release.
Yeah, I meant nothing has changed yet, there's always time.
Reply
08-31-2016 02:20 PM
Orbinaut
 
Ah, can now explain - my access for the forum in IE11 was via orbit.medphys.ucl.ac.uk - Martin's page which when clicking on forum went to www.orbiter-forum.com - now getting the new Orbiter page, then when clicking on Forum below the banner with Orbiter 2016, it goes to http://orbit.medphys.ucl.ac.uk/forum.html which shows forum page with the Orbiter 2016 banner over. This is where logging in got the Welcome but didn't persist as logged in. Pasted the normal www.orbiter-forum.com and logged in there, still in IE11 and this time the login persisted even when entering via Martin's page.

Clear as mud eh?- I hope you follow what happened . . .

Thanks
Reply
Reply

Issue Tools
Subscribe to this issue

All times are GMT. The time now is 08:04 AM.

Quick Links Need Help?


About Us | Rules & Guidelines | TOS Policy | Privacy Policy

Orbiter-Forum is hosted at Orbithangar.com
Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2007 - 2012, Orbiter-Forum.com. All rights reserved.