Request Skylab Orbiter 2016?

Tchail

New member
Joined
Feb 19, 2009
Messages
45
Reaction score
0
Points
0
Hello Everyone!

A long time ago (maybe around 2003) I used to use the NASA Skylab space station as another space station to practice rendezvous and docking with.

Does anyone know where I can find Skylab for Orbiter 2016?

Thanks,

-Tc
 

gattispilot

Addon Developer
Addon Developer
Joined
Oct 17, 2007
Messages
6,798
Reaction score
1,022
Points
203
Location
Dallas, TX
This is a yes/no answer depending on what you are doing. Yes it is sc3 and does work. But if you are flying the SF shuttle then skylab works but not Shuttle Fleet.
 

Tchail

New member
Joined
Feb 19, 2009
Messages
45
Reaction score
0
Points
0
Thanks!

I really just want to be able to fly the Delta Glider to Skylab, so I don't need an Apollo spacecraft.

:)
 

barrygolden

Active member
Joined
Nov 3, 2009
Messages
604
Reaction score
55
Points
43
Location
North of Houston
gattis maybe you could share some of your Skylab stuff and make that Apollo CM. Call it Skylab 1975 and use resupply modules and your docking module with multiple crews and advanced mmu.
I did find some real cool new Skylab patches out their
 

gattispilot

Addon Developer
Addon Developer
Joined
Oct 17, 2007
Messages
6,798
Reaction score
1,022
Points
203
Location
Dallas, TX
I haven't done any thing to Skylab. Which Advanced mmu? It would be nice it is could support a crew.
 

barrygolden

Active member
Joined
Nov 3, 2009
Messages
604
Reaction score
55
Points
43
Location
North of Houston
The AAPO Apollo CSM could be used but the AMSO CSM has way more detail and better to fly. I think that a new Apollo CSM be done in three versions. A moon version, a Skylab version and a Apollo application version which could care a bigger crew or fly the AAPO missions
 

Soumya-8974

Add-on developer
Joined
Aug 14, 2018
Messages
691
Reaction score
173
Points
43
Location
India
While most of the discussions above are moot because the AMSO for Orbiter 2016 is already released (alongside a Saturn IB add-on for the AMSO), a Skylab add-on for Orbiter 2016 is still warrant as the Skylab1973 add-on cited by @IronRain causes CTD in 2016. See my comment at the Soyuz 7K for Orbiter 2016 thread.
 

4throck

Enthusiast !
Joined
Jun 19, 2008
Messages
3,329
Reaction score
606
Points
153
Location
Lisbon
Website
orbiterspaceport.blogspot.com
Missing meshes have nothing to do with Orbiter versions. Orbiter 2010 would CTD the same way.
Anyway the discussion here is outdated. Check the Multistage Saturns thread ;)
 
Top