General Question Deep Space communications addon

SpaceMarineXI

New member
Joined
Mar 19, 2024
Messages
14
Reaction score
8
Points
3
Location
Richmond
I am looking for addon that simulates deep space communication between satellites that works with Orbiter 2010 P1. Any suggestions? I am also looking for a Mars Base addon that simulates ships flying to and from it. It was released years ago. Thank You
 

Urwumpe

Not funny anymore
Addon Developer
Donator
Joined
Feb 6, 2008
Messages
37,665
Reaction score
2,387
Points
203
Location
Wolfsburg
Preferred Pronouns
Sire
What do you need exactly? I also often come into situations where I think, so kind of way to command other vessels than the focus vessel could be helpful, maybe we share some requirements.
 

barrygolden

Well-known member
Joined
Nov 3, 2009
Messages
963
Reaction score
306
Points
78
Location
North of Houston
Here is a screen shot from the one way back there
 

Attachments

  • Deep space comm.png
    Deep space comm.png
    292.9 KB · Views: 12

Urwumpe

Not funny anymore
Addon Developer
Donator
Joined
Feb 6, 2008
Messages
37,665
Reaction score
2,387
Points
203
Location
Wolfsburg
Preferred Pronouns
Sire
So, you want essentially a pack of communication satellites?
 

Urwumpe

Not funny anymore
Addon Developer
Donator
Joined
Feb 6, 2008
Messages
37,665
Reaction score
2,387
Points
203
Location
Wolfsburg
Preferred Pronouns
Sire
How should this/these satellites be deployed in their target orbit? Scenario editing or else?
 

SpaceMarineXI

New member
Joined
Mar 19, 2024
Messages
14
Reaction score
8
Points
3
Location
Richmond
How should this/these satellites be deployed in their target orbit? Scenario editing or else?
Yes, I can't remember the name of the mod, but it came with deployable satellites that could in essence send data messages back and forth. It was in early testing for orbiter 2010 P1. The data message was nonuser customizable, but it was still fun to "send" data between planets. The purpose of the addon was to simulate Realtime data transmission. I use to have the addon, but alas my HD failed and this years ago...
 
Last edited:
Top