Project Apollo NASSP 7.0 Apollo 7 scenario problem

ItaLiaNKiinG

New member
Joined
May 19, 2017
Messages
35
Reaction score
0
Points
0
I don't mean to post two threads on this but I'm not getting my problem resolved.. When I launch the scenario with automatic checklist execution enabled the rocket isn't able to get into a stable orbit and it ends up crashing, the pea on the Orbit MFD gets to about 20.00k then the rocket starts tilting upwards around 00:27:00 and pea starts dropping and then it crashes, I never touched a thing during or before the launch all I do is fast forward time, I'm unable to find the Lvlog1b.txt file that someone mentioned in a earlier thread, am I doing something wrong? I have pictures after the burn is completed and before the rocket crashes.. any help is highly appreciated, thanks
 

Attachments

  • 18618567_1544992115520437_894804661_o.png
    18618567_1544992115520437_894804661_o.png
    381.8 KB · Views: 110
  • 18641784_1544992512187064_1171755728_o.png
    18641784_1544992512187064_1171755728_o.png
    438.3 KB · Views: 111

ItaLiaNKiinG

New member
Joined
May 19, 2017
Messages
35
Reaction score
0
Points
0
Need help???

Anybody??

---------- Post added at 03:33 AM ---------- Previous post was at 01:31 AM ----------

Nvm problem is solved
 

indy91

Addon Developer
Addon Developer
Joined
Oct 26, 2011
Messages
994
Reaction score
288
Points
78
Nvm problem is solved

I would have given you some more "real-time support", but timezones got in the way. :lol:

But now I need to know. What was the issue and how did you resolve it?
 

kuddel

Donator
Donator
Joined
Apr 1, 2008
Messages
1,775
Reaction score
277
Points
83
@ItaLiaNKiinG: This is already the third fourth post from you were you just said "...it's solved".
This is very bad habit. Any other person having a similar issue is not able to deduct what you did to solve the problem.
 
Last edited:
Top